YRITYSSIIVOUS

Toimistosiivous, myymäläsiivous, ravintolasiivous, porrassiivous?
You name it, we do it!

Jätä toimitilasi puhtaanapito meidän iloksemme, ja vapauta aikasi yrityksesi ydintoiminnan pyörittämiseen. Luomme sinun yrityksestäsi edustavan, vastuullisen kuvan huolehtimalla työtilojen puhtaudesta. Säännöllisesti tehtävän ylläpitosiivouksen tarkoituksena on taata viihtyisä ja turvallinen ympäristö työntekijöille, asiakkaille ja vierailijoille. Siivoaminen ei ole pelkästään jälkien korjaamista tai näkyvien tahrojen poistamista. Kyse on myös tilojen ja pintojen hoidosta sekä suojaamisesta.

Säännöllisesti puhdistetussa, hygieenisessä toimistossa on miellyttävä työskennellä. Turhat sairauspoissaolot vähenevät, kun taudinaiheuttajat poistetaan pinnoilta. Työntekijöillämme on riittävä ymmärrys ja osaaminen infektioiden ehkäisystä liittyen siivoustyön menetelmiin ja käytettäviin aineisiin.

Säännöllinen, huolellisesti tehty porrassiivous auttaa pitämään pinnat hyvässä kunnossa. Näin kiinteistön arvo säilyy pitkään. Laadukkaaseen ylläpitosiivoukseen kuuluu oikeilla menetelmillä tehty puhdistus, suojaus ja hoito. Teemme kohteelle puhtaanapitosuunnitelman, johon aikataulutamme vuosittain tehtävät peruspesut, vahaukset, ikkunoidenpesut ja saunaosastojen tehopesut.

Haluaisitko sopia urakkahinnan isommalle kohteelle? Meiltä onnistuu yrityskohtaisesti räätälöidyt joustavat ratkaisut.